Erik_Pennings @s40box Wat loop je nou weer bijna dood en begraven te doen.
1hreplyretweetfavorite

EnergielabelDe energie index en het daaruit voortkomede energielabel geven een globaal inzicht in de mogelijkheden voor energiebesparing in uw woning. Een lage index geeft aan dat uw woning zeer energiezuinig is. Is de energie-index 0, dan is er sprake van een energieneutrale woning. Naarmate de energie-index hoger is, is er in toenemende mate ruimte voor rendabele verbetering van zowel de energieprestatie als het comfort van de woning.

Voor de berekening van de energie-index komt watwoontumooi de woning opnemen.

Wilt u maatregelen gaan doorvoeren om uw woning energiezuiniger en comfortabeler te maken, laat ons dan een energiemaatwerkadvies voor u maken voor een meerprijs van €150 all-in. Een maatwerkadvies geeft aan de hand van een aantal duidelijk toegelichte scenario's inzicht in de meest optimale besparingsmogelijkheden voor uw woning, inclusief te verwachten investeringen, terugverdientijden en rendement. Het energiemaatwerkadvies komt altijd in persoonlijk overleg met u tot stand, op basis van uw woonwensen en ambities.

Als u watwoontumooi opdracht geeft voor een bouwtechnische keuring in combinatie met een energie-index, dan stellen we de energie-index op voor een meerprijs van slechts €125 bovenop de prijs van de bouwkundige keuring! Voor de prijs van een bouwkundige keuring in samenwerking met de APK voor vastgoed, klik hier.

0

facebooktwitterlinkedin